1/01/17

Selamat Tahun Baru 2017

Foto : Google



Salam. Lama betul tak kemaskini blog. Dekat setahun kot. Hahaha. Tak adalah. Maaf buat kawan-kawan tertunggu. Harap den tak buat lagi. Ngee...

Sebelum tu, aku nak ucap selamat tahun baru buat semua. Harap tahun ni akan jadi lebih baik buat kita. Semoga segala impian korang tercapai. Amin3x.

Apa azam aku tahun ni? InsyaAllah akan cuba menulis dengan lebih banyak. Oh ya. Lupa nak bagitahu. Novel Bukan Maksudku Memilihmu akan dihentikan buat sementara waktu. Tapi aku akan usahakan untuk upload terakhir satu bab untuk korang. 

Sebab apa berhenti? Sebabnya nak buat jalan ceritanya balik. InsyaAllah kalau idea datang, aku akan post balik. Oklah. Itu aje. Terima kasih sudi singgah. 


Tiada ulasan:

Catat Ulasan