1/05/14

Musim Deactive Facebook

Teks: Siti Khatijah Diana

Assalammulaikum.

Lamanya tak masuk sini. Tak ada idea nak karang apa. Otak macam tepu dan lemau. Huhuhu.
Kenapa tajuk macam tu? Saja nak beritahu. Saya akan tutup fb buat sementara waktu. Saya memang jenis macam ni. Kalau ada benda yang nak dibuat, memang akan tutuplah akaun tu.

Jadi, sesiapa nak berhubung dengan saya, boleh komen kat blog ini ya. Tak tahu selama mana nak tutup. Tengok keadaan. Oklah. Itu saja coretan untuk hari ni. Selamat hari buruh untuk semua. :)


p/s : kalau urgent, bolehlah email saya. (sitikhatijahdiana@yahoo.com)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan