14/04/16

I'm Back!!!

Teks : Siti Khatijah Diana

Assalammualaikum w.b.t

Adoi. Blurlah nak tulis apa. Lama gila tak jenguk blog wei. Ada yang tercari ka? Memang taklah kan. Hahaha.

Baru den tahu. Susah gila nak jaga blog ni. Tak ada idea nak tulis apa. Tabik kat member yang still aktif menulis. Terutamanya As... Salute dengan you sis. :)

Ini pun berkira-kira nak bukak balik ke tak nak. Sebab idea dah tak ada. Dah mereput agaknya. 

So, boleh tak nak minta idea kawan-kawan yang budiman. Tolong suggestkan apa yang patut saya tulis dalam blog ini jika mahu diteruskan? Insyaallah saya akan cuba penuhi kalau terdaya. Amboi! Tak menahan ayat. 

Jumpa lagi, 

Peace yo.

3 ulasan:

  1. Salam.
    Ha, tu la dah bersawang blog tu. Cepat kasi bersih... hehe.
    As pun tak berapa ada idea. So as tukar sikit blog as jadi tempat as share aktiviti as setiap hari. Kalau as just fokus kat satu2 bnda mmg kurang la update nya.

    BalasPadam
  2. jalan-jalan singgah http://jmbelog.blogspot.my/

    BalasPadam